French Manicure nu se demodeaza niciodata

Fie ca folosesti metoda clasica cu varfurile albe ale unghiilor, fie ca faci diferite forme ale acestei linii, manichiura frantuzeasca este mereu la moda. Linia poate fi subtire sau groasa, pe forme rotunde, alungite sau patrate, simpla sau colorata, in functie de preferinta si imaginatia ta. Cu siguranta, va fi o manichiura rafinata si permanent in tendinte. Incearca noile oje vegane din colectia French Green.

 

  •   Nou. French Pink. French Milky.

Sunt cele 2 nuante de lacuri de unghii vegane din colectia GREEN FRENCH create de Melkior. Inspirate din natura, aceasta gama iti ofera sansa de a realiza manichiura frantuzeasca cu oje vegane.

Doar stii ca lacurile de unghii din colectia GREEN au ingrediente provenite din bio-masa vegetala (trestie de zahar, manioc, bumbac și porumb), care inlocuiesc partial solventii petrochimici conventionali, plastifiantii si nitroceluloza.

De asemenea, sunt produse Eco-Friendly, obtinute prin procese care respecta mediul inconjurator.

Formula este 100% vegana, adica nu contine ingrediente de origine animala.

Sunt produse Cruelty free, produse netestate pe animale, asadar niciun animal nu a suferit in procesul de fabricare a ojei dumneavoastra.

 

  •   Acum ai Champagne pentru sarbatorile din viata ta!

Colectia de lacuri de unghii GREEN s-a marit. Acum ai nuanta Champagne, perfecta pentru orice motiv de sarbatoare din viata ta. Te vei bucura de unghii frumoase respectand animalele, mediul inconjurator și pe tine insuti fiindca aceasta oja este Eco-Friendly, Cruelty free si Vegana.

 

  •   Intaritor pentru unghii fragile, subtiri si casante

Produs Vegan. Repara in profunzime. Protejeaza unghiile. Are ingrediente provenite din bio-masa vegetala. Perfect pentru unghii fragile si casante. Iata cate motive pentru care merita sa folosesti noul Intaritor pentru unghii Green.

El ajuta la refacerea si intarirea unghiilor, imbunatateste starea lor si le prelungeste rezistenta. Textura fluida asigura aplicarea usoara si uniforma a lacului de unghii. Este ideal a fi utilizat ca si tratament dupa manichiura cu oja semipermanenta.

Folosit ca si tratament de intarire: se aplica de 2 ori pe saptamana pentru unghii puternice si sanatoase.

Folosit ca si lac de baza: se aplica un strat dupa care se aplica lacul de unghii.