O folosesti in machiajul de zi cu zi pentru ca are un rol definitoriu in realizarea lui. Scopul bazei de machiaj este sa iti asigure un aspect natural al tenului, fara sa arate “incarcat”, pielea fiind mai neteda. E clar ca te ajuta la aplicarea corecta a celorlalte produse de make-up.

A venit momentul sa adaugi un produs nou in trusa ta de beauty. Melkior a creat SKIN ELIXIR, o nuanta soft beige pentru un ten uscat, matur, mixt.

Este o Baza pentru machiaj cu o textura lejera, fluida, ce se absoarbe imediat, conferind pielii un aspect catifelat. Netezeste pielea, ajutand la reducerea aspectului porilor, ridurilor si liniilor fine.

Ofera aderenta necesara aplicarii fondului de ten si faciliteaza rezistenta de lunga durata a acestuia. Hidrateaza pielea si prelungeste durabilitatea machiajului. Da o senzatie de prospetime imediata.

De retinut ca nu are parfum si este un produs vegan. Contine extracte vegetale, acid hialuronic, un derivat al vitaminei C, extract de ginseng, caolin.

Cum o folosesti? Baza de machiaj se utilizeaza singura sau inainte de aplicarea produselor de machiaj.

Iata cele 5 beneficii ale noi baze: Hidratare, Netezire, Iluminare, Antiaging, Revigorare.

Important de stiut! Se prezinta intr-un recipient din plastic cu sistem airless pump. Sistemul de pompare prin creare de vacuum a recipientului este foarte eficient, astfel incat permite evacuarea pana la ultima picatura a compozitiei. Flaconul nu este prevazut cu tub de imersie, pomparea continutului se realizeaza prin crearea de vacuum.

Asa ca, pentru a avea un machiaj impecabil intreaga zi, poti folosi noua baza de machiaj SKIN ELIXIR!