Cu siguranta vara este momentul perfect pentru a experimenta culori noi de oje pentru a avea o manichiura vibranta, vesela, de vacanta. Ce ne-a inspirat pe noi? Instagram mood. Speram sa te inspire si pe tine!

Insta Summer este noua colectie de oje semipermanente create de Melkior. Sunt 5 nuante la moda pe care, cu siguranta, vei vrea sa le incerci. Fii libera sa-ti exprimi personalitatea alegand noile culori!

 

FASHIONISTA: O culoare moderna, feminina ziua, eleganta seara, inspirata din tot ce este trendy in arta, moda, design. Alege-o pentru unghii cochete. Fii la moda!

FOLLOW ME: Nuantateal se potriveste pe orice forma de unghii, asa ca indrazneste sa o porti. Este o culoare captivanta, trebuie sa o ai in trusa de manichiura. Si urmareste-ne pentru ca vom lansa colectii noi.

TAG ME: Iti plac tonurile vibrante? Atunci da-i tag si aplica acest piersiciu plin de viata pe unghiile tale. Atmosfera din jurul tau se va energiza instant. Cuvantul cheie este Melkior, nu-i asa?!

LIKE IT: Iti place ciclam? Atunci trebuie sa faci o declaratie, sa-i dai like si sa o porti pe unghiile tale in aceasta vara, la petreceri, cocktail sau la iesirile pe plaja! Arata grozav manichiura cu aceasta nuanta intensa si radianta.

HASHTAG: Un albastru neon care se potriveste perfect la tinutele din vacanta la mare. De ce nu, si la munte?! Perfect pentru a iesi in evidenta. Sa nu uiti sa ne etichetezi atunci cand postezi imagini cu manichiura ta!

 

Aminteste-ti ca manichiura estivala trebuie sa fie jucausa si aventuroasa!