Unghiile tale pot avea acum un efect wow conferit de particulele de glitter din noile oje semipermanente create de Melkior.

Ai la dispozitie o colectie de 4 nuante iridescente: ELEGANCE, FAIRYTALE, SKYLIGHT, HAPPY GLOW. Acestea se pot aplica peste alb, negru sau nude pentru a obtine un efect special.

Manichiura cu oja semipermanenta nu necesita pilirea unghiei, prezinta un aspect final lucios intens si rezistenta indelungata. Noile nuante se pot aplica atat pe unghiile naturale, cat si pe cele false.

 

Cum se aplica? Se aplica lacul de baza UV/LED intotdeauna inaintea ojei semipermanente. Se aplica apoi 2 straturi subtiri de oja semipermanenta UV/LED in nuanta aleasa (alb, negru, nude). Se aplica un strat subtire de oja semipermanenta UV/LED Effect pentru un rezultat deosebit. La final, se aplica lacul protector UV/LED. Fiecare strat se polimerizeaza timp de 2-3 minute sub lampa UV sau UV/LED de minim 45W.

Atentie! Lumina solara strica consistenta produsului. Nu se lucreaza cu produsul in aer liber sau in lumina soarelui.

Sfat! Stratul de culoare trebuie sa fie foarte fin. Culoarea se va uniformiza la al doilea strat. Nu trebuie scoasa mana din lampa decat dupa 1 minut de stat continuu. In caz contrar, culoarea se va increti.